Besparen op de uitvaartkosten


Besparen op de uitvaartkosten

Veel mensen schatten de kosten van een uitvaart niet goed in. Daardoor zijn de nabestaanden vaak genoodzaakt een sobere uitvaart te kiezen. Door te kiezen voor een uitvaartverzekering weet u zeker dat uw persoonlijke uitvaartwensen na uw overlijden ook uitgevoerd kunnen worden.

Besparen op diensten en producten

Er zijn verschillende manieren waarop u op de uitvaart kunt besparen. Ten eerste kunt u kiezen voor producten uit de lagere prijsklassen. Bovendien bent u niet verplicht om alle diensten van de uitvaartverzorger uit te laten voeren. Vergelijk de prijzen van verschillende uitvaartverzorgers wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste uitvaartverzorger in uw regio.

Besparen door veel zelf te doen

U kunt veel geld besparen door diensten die normaliter worden uitgevoerd door professionals zelf uit te voeren. Zo kunnen u en andere nabestaanden de kist dragen, zelf een rouwarrangement samenstellen en/of de catering verzorgen. U bespaart niet alleen geld door bepaalde elementen van de uitvaart zelf te doen, het draagt ook bij aan het rouwproces en kan daarbij een meerwaarde vormen. Het is daarbij wel zaak om alleen die dingen te doen die bij u passen, zodat u het niet als een extra last zult ervaren.

Een volwaardige uitvaart met een uitvaartverzekering

Past een sobere uitvaart niet bij u? Dan is het beslist verstandig om een passende uitvaartverzekering af te sluiten. U brengt daarvoor eerst de kosten van uw persoonlijke uitvaartwensen in kaart. Wanneer u de kosten van uw uitvaart weet, kunt u eenvoudig de hoogte van het verzekeringsbedrag bepalen. Door te kiezen voor een passende uitvaartverzekering, hoeven uw nabestaanden niet te besparen op de kosten van uw uitvaart.

Verzeker uw uitvaart

Verzeker u nu al tegen de stijgende kosten van later en kies voor een uitvaartverzekering. 

Had u graag eens willen weten hoeveel in uw geval de maandelijkse premie zou bedragen en wenst u hierover meer informatie te ontvangen? Stuur ons dan een bericht KLIK HIER of contacteer ons op onderstaand telefoonnummer.Wij voorzien u graag van een uitleg op maat. Ook mogelijk tijdens de avonduren!


Wees voorbereid, nabestaanden kunnen bij een uitvaart vaak een serieuze rekening verwachten. Een uitvaartverzekering biedt financiële gemoedsrust, niet alleen aan u maar beslist ook aan uw dierbaren. Wenst u daar meer over te weten? Wij voorzien u graag van een uitleg op maat.
                                                                                  KLIK HIER

Liever een persoonlijke uitleg? Bel gerust, wij zijn elke dag bereikbaar tot 20:00 uur.

Tel 0471 72 73 24

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.