Style je eigen doodskist


Style je eigen doodskist

Beleving is vandaag alles. Waarom zou je eigen begrafenis dan aan die trend ontsnappen? Via de kistconfigurator www.mijndoodskist.be van Funico kan je voortaan je kist persoonlijk (laten) stylen.

Begrafenissen evolueren steeds meer van informeel afscheid naar persoonlijk loslaat-moment. Vooral door de sterke toename van aula’s bij begrafenisondernemers, die veel intiemer zijn dan een kerk. “Als gevolg hiervan komt de overledene tijdens de dienst nu écht centraal te staan: in muziekkeuze, teksten en … de kist”, vertelt Stijn Defever van Funico International, producent van uitvaartkisten. “Omdat het de familie toelaat de overledene een heel persoonlijke laatste eer te bewijzen.

Kwaliteit

Via www.mijndoodskist.be kan de familie een kist met standaardbeelden of een volledig eigen ontwerp personaliseren. “Een kist bedrukken kon al”, verduidelijkt Defever, “maar het beeldmateriaal dat we daarvoor ontvingen was vaak ondermaats. Via de kistconfigurator, waarop je je eenvoudig registreert, kan je nu zelf afbeeldingen uploaden die aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden moeten voldoen.” Vervolgens kan de familie – al dan niet in samenwerking met de begrafenisondernemer – die beelden verschuiven, vergroten, verkleinen en/of verrijken met Word-tekst waarvan lettertype, grootte en kleur zelf worden gekozen.

“Uiteraard kan je blijven kiezen uit onze uitgebreide collectie standaardbeelden en -teksten”, aldus nog Defever. “Het uiteindelijke ontwerp mail je naar de begrafenisondernemer, die dit vervolgens bij ons bestelt. Binnen de 48 uur wordt de gepersonaliseerde kist geleverd.”
Meer informatie:
Stijn Defever, Sales & Export Director Funico International
M +32 (0) 486 302 666


Bereid u financieel goed voor

Verzeker u nu al tegen de stijgende kosten van later en kies voor een uitvaartverzekering.Wij geven graag een vrijblijvende uitleg bij u aan huis over de voordelen van een uitvaartverzekering en hoeveel in uw geval de maandelijkse premie zou bedragen? Plan zelf uw afspraak en wij voorzien u graag van een uitleg op maat. Ook mogelijk tijdens de avonduren!

 Afspraak
Afspraak

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.