Jouw eigen design kiezen voor je rouwkaart



Jouw eigen design kiezen voor je rouwkaart

Tegenwoordig zien we een trend dat mensen meer en meer hun eigen rouwkaart ontwerpen. Vroeger was het de traditie om een heel standaard zwart-wit rouwkaartje op te sturen naar de nabestaanden. Maar daar zien we geleidelijk aan een verandering in. Hoewel we het liefst niet te hard bezig zijn met onze dood en die zo lang mogelijk willen uitstellen, zijn er sommige mensen die al goed op voorhand een originele rouwkaart ontwerpen. Dit kan gaan van kleurrijke kleuren tot een bedrukte kaart met foto’s.

Vaak is een rouwkaart het laatste dat men op dat moment de wereld nog kan insturen. Een zelf ontworpen kaart met een mooie tekening of een andere sprekende afbeelding geven de rouwkaart een unieke uitstraling. Mensen die heel geëngageerd zijn met de natuur kunnen ervoor kiezen om geen rouwkaarten te versturen. Wel kunnen ze de rouwbrieven of rouwkaartjes online versturen zodat er geen bomen moeten sneuvelen voor de papieren versies.



Wees voorbereid, nabestaanden kunnen bij een uitvaart vaak een serieuze rekening verwachten. Een uitvaartverzekering biedt financiële gemoedsrust, niet alleen aan u maar beslist ook aan uw dierbaren.  Wenst u daar meer over te weten? Wij voorzien u graag van een uitleg op maat.       

                                                                     KLIK HIER

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.