De stem van je oma altijd bij jou hebben in de vorm van een tatoeage?

                                         bron: Youtube:

De stem van je oma altijd bij jou hebben in de vorm van een tatoeage?

Na het overlijden van een dierbaar persoon voel je jezelf vaak leeg. Je wilt het liefst van al samen weer tijd besteden net zoals jullie daarvoor deden en herinneringen maken. Zodat je die voor altijd kan koesteren.

Soundwaves is een concept waarbij je het geluid van een overleden persoon altijd en overal kan afspelen want je draagt het namelijk op je lichaam in de vorm van een tatoeage. Zo heeft je tatoeage nog meer betekenis en kan jij voor altijd dat moment koesteren.

Het laatste wat je nog kan doen voor de overledene is een mooie uitvaart regelen. Een bijzonder afscheid dat je voor altijd kan koesteren. Het gebeurt steeds vaker dat de uitvaart niet zozeer een ingetogen afscheid is, maar eerder een schitterend feest waar het leven van een speciaal iemand wordt gevierd. Het is dan ook belangrijk voor nabestaanden om echt betrokken te zijn bij heel het gebeuren.Wees voorbereid, nabestaanden kunnen bij een uitvaart vaak een serieuze rekening verwachten. Een uitvaartverzekering biedt financiële gemoedsrust, niet alleen aan u maar beslist ook aan uw dierbaren.  Wenst u daar meer over te weten? Wij voorzien u graag van een uitleg op maat.       

                                                                     KLIK HIER

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.