Tatoeage met as van overledenen.

Tatoeage met as van overledenen

Het komt steeds vaker in de actualiteit. De mogelijkheid tot het laten zetten van een tattoo met de assen van de overledenen was in het buitenland al zeer populair, nu is het ook overgewaaid naar België. Op die manier heb je een deel van de as, dus een deel van je dierbare overledene altijd bij jou.

Een tattoo heeft vaak een emotionele waarde, een tattoo met de as van een dierbare is dus van onschatbare waarde. Het is voor velen een manier om het overlijden een plaats te geven en verder te gaan ondanks het verlies.

Het heeft vaak ook een therapeutisch belang. Een tattoo maakt het eenvoudiger om over het overlijden te praten en zorgt ervoor dat de herinnering nooit vergeten zal worden. Anderen zien het dan weer als het ultieme eerbetoon aan hun vriend of familielid.

Men kan kiezen voor een grote tattoo met het gezicht van de overleden persoon maar vaak gaat de voorkeur uit naar een kleinere versie zoals een naam.

Toch moet je jezelf goed afvragen waarom je dit wilt en of het werkelijk een meerwaarde zal zijn. Dit is voor iedereen anders. Het mag in geen enkel geval een impulsieve beslissing zijn, praat er dus over met familie en vrienden vooraleer je stappen onderneemt.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.