Witte ballon zorgt voor mirakel terwijl moeder rouwt om overleden zoon.

Magische beelden uit de Filipijnen. Joy Ganda Vibar-Alamares postte op haar Facebook-profiel een video waarin een ballon tijdens de begrafenis van haar zevenjarige zoon zomaar in haar richting vloog.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160218_02135592

Volgens Vibar-Alamares zelf zou het gaan om de geest van Trebby, haar overleden zoontje die haar tijdens de uitvaart wilde troosten. De ballon gaat bovendien zelfs rond de moeder circuleren wanneer ze nog harder begint te huilen. “Dankjewel voor de knuffels en kussen, voor de oprechte liefde, ik hou van je”, schreef ze nog bij de video. Intussen hebben de beelden de kaap van vier miljoen weergaven overschreden.

Er is ook een tweede video beschikbaar van op de begrafenis met vrijwel hetzelfde resultaat. Daarin vliegt een andere ballon spontaan richting de zussen van Trebby. Sinds de beelden online gingen, is er een discussie ontstaan hoe de speciale gebeurtenissen konden ontstaan. Wat de juiste oplossing ook mag zijn, voor de moeder zal de ballon voor altijd symbool staan voor Trebby. “Ik wil graag geloven dat dit zijn laatste missie was.”

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.