Nieuwe blog van de UitvaartMakelaar gelanceerd

18/06/2015 | In overleg met UP-TO-DATE WebDesign en na heel wat zoekwerk, staat de nieuwe Smart-Site van VZW Centrum Zuid uit Houthalen-Helchteren nu online. Zo gaat VZW Centrum Zuid volop gebruik maken van de talloze nieuwe mogelijkheden die het internet anno 2018 te bieden heeft: YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, E-mailing, Google News, Gmail, Google Analytics, Blogger, ...

Niet alleen is de Smart-Site volledig doorzoekbaar, maar kan hij ook bezocht worden met smartphones, tablets en alle hedendaagse en toekomstige toestellen zoals Smartwatches en Google Glass.
Wij wensen u een aangename kennismaking met VZW Centrum Zuid en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze updates.


Wij wensen u een aangename kennismaking met www.uitvaartmakelaar.be en wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwe plannen.Vergeet niet u zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze laatste nieuwe updates.

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Contact ons

Hoe kunnen wij u helpen?​​​​​​​

Heeft u een specifieke vraag? Neem contact met ons op en we beantwoorden u zo snel mogelijk.